Moja korpa
Vaša korpa je prazna
PretragaPutničke gume

Rajtrans d.o.o.Osnovna delatnost kompanije Raj-Trans d.o.o. je promet svih vrsta pneumatika i drugih delova i pribora za motorna vozila u zemlji i inostranstvu, usluge servisiranja motornih vozila, prevoz robe u međunarodnom i unutrašnjem saobraćaju.

- “RAJ TRANS” d.o.o. Kragujevac ima višegodišnje iskustvo u oblasti plasmana svih vrsta pneumatika za motorna vozila renomiranih proizvođača: MICHELIN, CONTINENTAL, GOODYEAR, KLEBER, BF GOODRICH, SAVA, TIGAR, RIKEN, CULTOR (RUMA GUMA), TRAYAL, BRIDGESTONE, FIRESTONE, ATHOS, CORDIANT, KAMA, MIRAGE i drugih.

- Godišnji promet je preko 100.000 prodatih pneumatika.

- Prema zvaničnom godišnjem priznanju od proizvođača “TIGAR-MICHELIN”, “RAJ TRANS” d.o.o je proglašen za “Najboljeg prodavca pneumatika u zemlji u 2004. godini”.

“RAJ TRANS” d.o.o stalno prilagođava svoju poslovnu politiku zahtevima tržišta, potrebama i zahtevima kupaca, te je u tom cilju zaokružio potrebe kupaca pneumatika pružajući kompletne usluge održavanja motornih vozila.


Osnovni principi poslovanjaMisija preduzeća je obezbediti kupcima pneumatika i drugih delova i pribora za motorna vozila, željeni proizvod na najbrži način i po najpovoljnijim uslovima.

Vizija preduzeća Raj-Trans d.o.o. podrazumeva da i u narednom periodu ostanemo u vrhu trgovine pneumatika i drugih proizvoda za motorna vozila na tržištu Republike Srbije.